مبل شویی پیشرفته و فاکتور خشک شدن سریع

زمانی که صحبت از مبل شویی می شود یکی از سوال های مهمی که برای مشتریان پیش می اید، بحث خشک شدن مبلمان است. این سوال در بیشتر مواقع سبب ایجاد نگرانی برای برخی از افراد می شود و ممکن است از شستشوی مبلمان خود پشیمان شوند.

اما جالب است بدانید که این مسئله چندان هم نگران کننده نبوده و پیشرفت تکنولوژی به کمک شرکت های ارائه دهنده خدمات شستشوی مبل در محل اماده است. مسئله خشک شدن مبل به موارد بسیاری بستگی دارد که در ادامه این محتوا به طور کامل به بررسی انها خواهیم پرداخت.

تاثیر دستگاه مبل شویی بر زمان خشک شدن

اولین پارامتری که تاثیر فراوانی بر خشک شدن مبلمان پس از شستشو دارد، نوع دستگاه استفاده شده توسط سرویسکاران است. دستگاه هایی که در این حوزه به کار می روند به مرور زمان دچار تحولات بزرگی شده است. در گذشته از سه دستگاه جدا از هم دریل، سمپاش و مکنده استفاده می شد. این ابزار در حال حاضر نیز کاربرد داشته و توسط برخی از شرکت ها به کار گرفته می شود.

روش شستشو به این گونه بود که ابتدا توسط سمپاش مواد شوینده به سطح رویه مبل تزریق شده و سپس توسط دریل یا سنگ فرزی که بر روی ان فرچه تعبیه شده است، عملیات سابیدن سطح پارچه انجام می گیرد تا لکه ها به طور کامل از بین بروند.

پس از اینکه یک مبل از ست به طور کامل توسط مواد شوینده و فرچه به خوبی شستشو داده شد، نوبت به استفاده از دستگاه مکنده برای جمع اوری شوینده و کثیفی های مبل می رسد.

استفاده از دستگاه دریلی دو ایراد بسیاری جدی برای مبلمان دارد. ایراد اول افزایش مدت زمان لازم تا خشک شدن مبلمان است. حرکت فرچه بر روی دریل سبب می شود تا مواد شوینده از بافت پارچه عبور کرده و فوم یا اسفنج داخلی مبل را خیس یا نرم دار کند.

ایراد دومی که روش دریلی دارد فاصله زمانی زیاد بین شستن مبل با مواد شوینده و مکش ان است. هر چقدر که این فاصله زمانی بیشتر شود، اب و شوینده بیشتر به بافت پارچه نفوذ می کنند و مکش انها سخت تر می شود.

در مقابل دستگاه های پیشرفته امروزی به صورت اسپری وکیوم بوده و فاصله زمانی بین شستشو و مکش کمتر از 5 ثانیه است. این امر باعث می شود تا تنها یک نم نسبی بر روی پارچه مبلمان باقی بماند و بلافاصله پس از شستشو خشک شوند.

همچنین مکش سریع شوینده و کثیفی ها باعث می شود تا لکه های سخت با تکرار شستشو از بین بروند. به همین دلیل است که کسانی که از خدمات مبل شویی با دستگاه اسپری وکیوم استفاده کرده اند، رضایت بیشتری نسبت به روش دریلی دارند.

تاثیر جنس پارچه مبل بر زمان خشک مبل

جنس پارچه مبل نیز تاثیر بسزایی بر مدت زمان لازم جهت خشک شدن کامل پارچه مبل پس از شستشو دارد. همانطور که می دانید رویه مبلمان متناسب با ساختار مبل و سلیقه افراد متفاوت است.

پارچه مبل اولین بخشی از مبلمان است که مورد توجه قرار می گیرد و بیشتر اسیب های وارده به مبل متوجه این قسمت می باشد. برای تحلیل تاثیر جنس پارچه مبل بر زمان خشک شدن مبل باید به بررسی و مقایسه بافت انواع پارچه مبل بپردازیم.

هر چقدر بافت پارچه مبل متراکم تر باشید از یک طرف اب و شوینده بیشتری به خود جذب می کنند و از سوی دیگر اب به راحتی نمی تواند به محتوای داخلی مبلمان نفوذ کند. به عنوان مثل پارچه مبلمان از جنس کتان یا پنبه بسیار دیرتر از مبلمان با رویه چرم یا جیر خشک می شوند.

بخوانید : انواع مبلمان برای شستشو

همچنین دستگاه مکنده اب و کف مبل شویی روی پارچه مبلمان با تراکم کمتر عملکرد بهتری دارند.

میزان اب و کف مواد شوینده

برای شستشوی انواع مبلمان یک میزان استاندارد جهت استفاده مواد شوینده وجود دارد که می تواند در خشک شدن مبلمان نیز موثر باشد. ترزیق مواد شویند بیش از مجاز سبب نفوذ ان در محتوای داخلی و بافت پارچه مبل می شود.

استفاده مواد شوینده در انواع مبلمان با توجه به میزان کثیفی انها یک میزان استاندارد دارد که شرکت ارائه دهنده خدمات باید این نکات را در کارگاه های اموزشی در اختیار سرویس کاران خود قرار دهند.

تاثیر مهارت و تجربه سرویسکاران بر خشک شدن مبل

ایجاد شوره یکی از بزرگ ترین معایب استفاده از مواد شوینده در مقدار بیش از حد معین است. تعیین مقدار لازم جهت شستشو و کشیدن کلیه مواد تزریق شده به درون مخزن بستگی به مهارت و تجربه سرویسکار مبل شور دارد.

ایجاد تاخیر در پاکسازی سطح مبل از مواد شوینده می تواند خشک شدن مبل را به تاخیر بیندازد. اموزش نیروی فنی و برگزاری کارگاه های اموزش می تواند ضامن کیفیت پایان کار باشد.

ترکیب مواد شوینده و اب دارای یک فرمول مشخص و استانداری است (یک لیتر شوینده به علاوه هفت لیتر اب) که رعایت ان بیش از هرچیزی فرایند شستشو را راحت تر می کند. برخی از افراد سودجو جهت صرفه جویی در مواد شوینده از ترکیب اب بیشتر استفاده می کنند که می تواند خشک شدن مبل را به تاخیر بیندازد.

بخوانید : شستشوی مبل تا چه مدت ماندگار است

شرایط محیطی لازم جهت خشک شدن مبل

خشک شدن سریع مبل بستگی به یک سری شرایط محیطی خاص دارد که باید مشتریان عزیز انها را مد نظر بگیرند. برای خشک شدن مبلمان در فصول سرد سال باید دمای محیط را به 25 درجه سانتیگراد برسانید. دمای پایین باعث می شود تا اب یا نم مدت طولانی بر روی پارچه مبلمان بمانند.

ایجاد سایه جزئی بر روی پارچه مبلمان رنگ روشن از اسیب های خشک شدن دیرهنگام پارچه مبل است. در صورتی که در فصل سرما از این خدمات استفاده کرده اید حتما قسمت هایی را که احتمال می هید دیر خشک شوند را توسط باد گرم سشوار خشک نمایید.

همچنین از نشستن بر روی مبلمان نم دار یا خیس خوداری کنید. در شرایط مساوی از لحاظ نوع پارچه مبل و شرایطی محیطی یکسان مبلمانی که توسط دستگاه منکنده سه موتوره شستشو داده شده اند سریع تر خشک می شوند.

نوع دستگاه یا روش مبل شویی مدت زمان لازم جهت خشک شدن در شرایط یکسان
(ساعت)

دستگاه مبل شویی دریلی 3-6
دستگاه شوینده سه موتوره اسپری وکیوم 5/1 -5/2

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.