شستشوی مبل در محل یک راهکار کاملا موثر برای نظافت و پاک سازی رویه مبلمان از هر گونه کثیفی، جرم، لکه و شوره است. این حوزه دارای ابعاد گسترده و وسیعی است که برای شناخت دقیق ان می بایست یک مقاله علمی و تخصصی ارائه نمود.

نظافت و بازیابی زیبایی و طراوات اولیه پارچه مبل هدفی است که در این پروسه دنبال می شود. اما برای رسیدن به این هدف ارزشمند پارامترهای فراوانی وجود دارد که تحقق ان را ممکن می کند.

در واقع حفظ تمیزی و پاکیزگی مبلمان یک چالش بزرگ برای دارندگان انها محسوب می شود. هر چقدر هم که مبلمان از کیفیت و دوام بالایی برخوردار باشند اما رویه انها چرک یا لکه باشند، جذابیتی دیگر ندارند و دلزدگی را به همراه خواهند داشت.

همچنین با توجه به افزایش قیمت مبلمان حساسیت ها نسبت به شستشوی انها نیز افزایش یافته است. میزان تقاضای این خدمات حتی در شهرهای کوچک نیز افزایش یافته است.

شستن پارچه مبلمان با تصور عمومی بسیار متفاوت است. برخی از مردم بر این باور هستند که در این خدمات از اب و کف استفاده خواهد شد و حتی نیاز به حمل انها به کارگاه است. اما از دید کارشناسان حوزه مبل شویی این عمل یک کار کاملا علمی و تخصصی بر پایه متددهای تحلیلی و ازمایش شده است.

مبل شویی نیاز ضروری مبلمان

مبلمان نشان دهنده هویت ساکنین ان محیط هستند و تمرکز اصلی در هر محیطی بر روی انها می باشد. امروزه میزان استفاده از مبلمان بسیار بالا است و به همین خاطر لکه و کثیف شدن انها دور از انتظار نیست.

فکر کنید که با کلی هزینه دیزاین محیط شما شکل گرفته است و با خرید مبلمانی لوکس و گران قیمت بر زیبایی محیط افزوده شده است. در مقابل حتی یک لکه کوچک می تواند این عظمت و شکوه محیط را کمرنگ تر کند.

در واقع مبل شویی خدمتی است که تمیزی و طراوت را برای مبلمان و محیط به ارمغان می اورند. در گذشته این کار به صورت سنتی با استفاده از دستمال و شوینده های معمولی صورت می گرفت.

با ورود دستگاه های پیشرفت و شوینده های استاندارد این خدمات به صورت تخصصی توسط مراکز معتبر ارائه می شود. همچنین این نیاز برای بسیاری از افراد اشتغال زایی کرده است.

زمانی که از شستشوی رویه مبلمان به عنوان یک نیاز ضروری نام می بریم منظور حفظ کیفیت اولیه مبلمان و کاهش هزینه های تعویض پارچه و تعمیرات انها است.

مرتبط با موضوع : اشنایی با انواع پارچه مبل

چه نوع مبلمانی را می توان شست

بحث اصلی در این محتوا پاسخ به سوال اینکه چه مبلمانی قابل شستشو هستند، بود. برای پاسخ به این سوال به صورت کاملا کارشناسی شده به بررسی خواهیم پرداخت.

بلا استثنا کلیه مبلمان با انواع پارچه قابلیت شستشو و لکه بری توسط دستگاه و شوینده های این حوزه را دارند. برای بررسی دقیق تر در زمینه قابل شستشو بودن مبلمان خود با ما همراه باشید.

مبلمان بر اساس نوع ساختار و پارچه ای که در تولید انها استفاده شده به سه نوع استیل، راحتی و کلاسیک تقسیم بندی می شوند. پارچه استفاده در هر کدام از انها متناسب با ساختار و کلاف انها است.

شستشوی مبلمان شامل کلیه قسمت های پارچه ای ان است. در این فرایند کلیه سطوح پارچه مبلمان با استفاده از روش های استاندارد شستشو داده می شوند.

پارچه مبلمان هر چقدر هم که کثیف یا لکه شده باشند همانند پارچه های معمولی و یا لباس که با ماشین لباس شویی و شوینده های مخصوص تمیز می شوند، برای شستن پارچه مبلمان راهکارهایی نیز ارائه شده است.

لکه های رنگ و لاک ناخن و لکه هایی که جذب بافت پارچه مبل شده اند به راحتی از بین نمی روند. مهمترین اقدامی که در این گونه مواقع می توانید انجام دهید، رفع سریع انها با مواد شوینده و دستمال است.

پارچه های مبلمان همچنین بر اساس بافت و الیاف دسته بندی های مختلفی دارند. روند شستشو به شکلی بوده که هیچ گونه اسیبی به هیچ پارچه ای وارد نمی شود.

شستشوی پارچه های ساخته شده از الیاف غیر طبیعی کمی سخت تر است. به دلیل استفاده از مواد شیمیایی برای تولید انها روند شستشو باید کارشناسی شده و لکه بری با شناخت دقیق پارچه و ترکیب شوینده مناسب انجام بگیرد.

استفاده از دریل در هر شرایطی امکان پذیر نیست و تعدادی از پارچه های مبل بدان حساس هستند. سرویس کار حاضر در محل پس از بررسی پارچه مبلمان روش و مواد شوینده مناسب را انتخاب می کند.

نکته اخر در بحث قابل شستشو بودن مبلمان مواد شوینده است که باید دارای استاندارد های تایید شده جهانی باشد. استفاده شوینده های ترکیبی دست ساز توسط برخی از افراد و مراکز رواج دارد.

مبلمان در صورتی قابلیت شستشو را نخواهند داشت که رویه انها به مرور زمان فرسوده شده باشد و اجرایی شدن شستشو را با دشواری همراه کند.

اسیب های شستشوی پارچه مبلمان

در بسیاری از مواقع لکه های مبلمان و کثیفی ها بسیار جزئی هستند. از همین رو بسیاری از افراد سعی می کنند با روش های خانگی و سنتی به نظافت و شستشوی انها بپردازند.

استفاده از اسکاج و شوینده های لباس به هیچ عنوان توصیه نمی شود. اسکاج و سیم ظرفشویی می تواند بافت و گره پارچه را تخریب نماید یا به اصطلاح ان را کچل کند. در این گونه موارد از دستمال های مخصوص و نرم استفاده کنید.

مبلمان دارای رویه چرمی نیازی به شستشو ندارند. برای حفظ تمیزی و طراوت انها از دستمال و واکس های مخصوص چرم مبل استفاده کنید.

در رابطه با روش های شستشوی مبل توسط مراکز خدماتی باید اشاره کنیم که کلیه ابزارالات و شوینده ها مراحل استاندراد سنجی را طی کرده اند. همچنین مراکز خدماتی معتبر خدمات خود را به صورت تضمینی ارائه می دهند تا خیال مشتریان را بابت شستشو راحت کنند.

شوینده های خدمات شستشوی رویه مبلمان در محل می بایست استاندارد های لازم را داشته باشند. اینگونه نیست که هر شخصی با دستگاه های این حوزه در محل حاضر شدند، دلیلی بر استفاده انها از شوینده های استاندارد است.

مقاله مرتبط : نحوه نظافت و نگهداری از مبل

ترکیب شوینده های معمولی با کلر روشی است که برخی مراکز و افراد از انها برای تهیه شوینده استفاده می کنند. لذا حتما با مراکز معتبر برای دریافت خدمات تماس بگیرید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.