همواره بررسی دقیق و تحلیل جزییات اجرایی یک حوزه خدماتی می تواند به درک صحیح مشتریان از ان خدمات و افزایش اگاهی منجر شود. پس از تماس مشتریان عزیز مهمترین سوالاتی که از کارشناسان پشتیبان پرسیده می شود، در مورد نحوه انجام مبل شویی و مواد به کار رفته می باشد. همچنین بیشتر مشتریان دغدغه کیفیت نهایی کار را دارند که برای پاسخ به تمامی سوالات انها نیز به بررسی و تحلیل کارشناسی انواع روش های مبل شویی است.
در گذشته حوزه مبل شویی به یک روش مرسوم اجرایی می شد. اما امروزه پیشرفت صنعت مبلمان و استفاده از متریال مختلف سبب شده تا این حوزه خدماتی نیز دستخوش تغییر قرار بگیرد تا با استاندارد های این صنعت همسو شود.
مبلمان نقش مهم و اساسی در محیط های داخلی ایفا می کنند، همچنین کمتر خانه یا محیط اداری را می توان یافت که از مبلمان برای پذیرایی و ایجاد رفاه استفاده نشده باشد. کثیف شدن و ایجاد لکه بر روی پارچه انها ممکن است در هر لحظه رخ دهد و از بین بردن انها در کوتاه ترین زمان اقدامی است که باید انجام دهید.
لازم است اشاره کنیم که در ابتدا از این حوزه استقبال چندانی صورت نگرفت. ارزانی مبلمان و زندگی سنتی از دلایل عمده این اتفاق می توان عنوان کرد. اما در حال حاضر حضور مراکز خدماتی در شهرهای کوچک نیز گویای رشد و پیشرفت این حوزه و محبوبیت ان بین عموم مردم است.
پیشرفت تکنولوژی و رسانه های ارتباطی نیز سبب اگاهی هر چه بیشتر مشتریان از اهمیت نگهداری و نظافت مبلمان شده است. اکنون این باور وجود دارد که هر گونه کثیفی و لکه را بدون کوچک ترین اسیبی می توان از بین برد.
تحلیل روش مبل شویی با دستگاه تمام اتوماتیک به صورت بخارشویی
بدون شک نوین ترین روش در این حوزه خدماتی استفاده از دستگاه بخارشوی تمام اتوماتیک مبلمان است. ایده این دستگاه جهت ترکیب کلیه ابزار این حوزه و افزایش کیفیت نهایی کار است. این دستگاه از سه موتور قوی جهت مکش و بخار شویی تشکیل می شود.
بار ها تاکید کرده ایم که خدمات مرتبط با مبل شویی یک فرایند ساده نبوده و یک مکانیزم علمی جهت زدودن لکه، جرم کثیفی از پارچه مبل است. دستگاه تمام اتوماتیک بخار شوی به درستی لکه بری را انجام می دهد و به واسطه موتورهای قدرتمند تعبیه شده بر روی انها فرایند خشک شدن انها نیز به سرعت انجام می گیرد.
این دستگاه برای مبلمانی که پارچه های نفیس و یا عتیقه دارند بسیار مناسب است. یا اینکه پارچه برخی از مبلمان در برابر سایش و ساب زدن حساس هستند و این عمل به مرور زمان سبب کچلی رویه مبل خواهد شد.
بخوانید : بهترین فصل برای مبل شویی
البته اگر لازم بود در روش مبل شویی با دستگاه بخارشوی تمام اتوماتیک از دریل با سری فرچه نرم برای زدودن لکه و کثیفی استفاده خواهد شد. انجام پروسه بدون هیچ گونه اسیبی به پارچه مبل از مزیت های استفاده از این دستگاه است که مرکز خدماتی ان را عنوان می کنند.
از مزایای این روش می توان به لکه بری کامل ان اشاره کرد، به صورتی که هر گونه کثیفی و لکه به واسطه ان از بین می رود. این مزیت به علت فرچه تعبیه شده بر سر دریل می باشد.
فرایند تمیز کردن در این دستگاه بسیار متفاوت از دستگاه تمام اتوماتیک است. ابتدا مواد شوینده و ترکیبات لازم درون سمپاش ریخته شده و سپس به سر دریل متصل می شود. در این هنگام مبل شور با استفاده از حرکت دورانی فرچه سر دریل تمام قسمت های پارچه ای مبل را تمیز می نماید.
پس از اینکه رویه مبل به خوبی توسط مواد شوینده و دریل شسته شده نوبت به خشک کردن پارچه مبل می رسد. دستگاه های خشک کن صنعتی نیز برای جمع اوری اب و کف به کار می روند. این کار جهت خشک کردن پارچه و جلوگیری از ماندن مواد شوینده بر روی پارچه ان انجام می گیرد.
تفاوت روش های نظافت و لکه بری مبلمان
در تمامی روش هایی که به بررسی انها می پردازیم مهارت و تجربه سرویسکار نظافت مبل خیلی مهم است. در صورتی که مواد شوینده بر روی پارچه مبل باقی بماند می تواند پس از مدتی بوی نم یا نامطبوع ایجاد کند که بیشتر به علت مواد شوینده بی کیفیت و خدمات ارزان است.
استفاده از فرچه های مناسب با جنس پارچه مبل مهمترین نکته در این روش می باشد. پارچه هر چقدر حساس تر و ظریف تر باشد، به طبع ان نیز باید از فرچه های نرم تر استفاده شود تا به بافت پارچه اسیبی نبیند.
بیشتر شرکت های خدماتی از مواد نانو در ترکیب با مواد شوینده استفاده می کنند و اینکار می تواند سبب ماندگاری طولانی مدت تمیزی پارچه مبلمان شود. دستگاه بخارشوی تمام اتوماتیک مناسب ترین دستگاه برای استفاده مواد شوینده نانو است.
مقاله مرتبط : تاثیر مواد شوینده در خدمات مبل شویی
بدون دیدگاه